روغن پایه یک نوع روغن خام و پایه برای تولید روانکار صنعتی است. روغن پایه را می توان با مواد دیگر ترکیب کرد و روغن های خاص ساخت. حدود 80 الی 90 درصد روغن های صنعتی و گریس از این روغن ساخته شده اند. یکی از مهم ترین اجزای تشکیل دهنده روانکار ها از پالایش نفت خام به دست می آیند. ترکیبات روغن نیز بر روی خواص آن تاثیر مستقیم دارند. در ادامه بیشتر درباره روغن پایه و انواع نمونه های آن صحبت خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

معرفی انواع روغن پایه

روغن پایه دارای انواع مختلفی برای تولید روانکار است. به طور کلی روغن پایه به سه دسته تقسیم می شود که هر کدام فرمولاسیون مخصوص به خود را دارند.

روغن طبیعی: روغن طبیعی یا گیاهی با طبیعت سازگار است اما ریزش آن بالا است و در برابر اکسیداسیون ناپایدار می باشد.

روغن سنتزی: روغن سنتزی یا روغن مصنوعی معمولا از سایر روغن ها گران تر است. روغن سنتزی در حرارت های خیلی بالا یا پایین به خوبی کار می کند.

روغن معدنی: بیشترین استفاده در صنعت از روغن معدنی است. هزینه های عملیاتی با استفاده از روغن معدنی بسیار پایین است. به دلیل وجود ناخالصی در این روغن ها باید آن ها را تصفیه کرد. تصفیه روغن به دلیل تاثیر بهتر آن در روانکاری است.

ویژگی انواع روغن معدنی

روغن های معدنی به گونه ای تولید شده اند که دارای 6 ویژگی کلی هستند. در این بخش به معرفی ویژگی های روغن معدنی خواهیم پرداخت. اگر قصد خرید روغن با کیفیت با قیمتی مقرون به صرفه را دارید پیشنهاد ما به شما عزیزان مراجعه به سایت روانکار ماهان است.

  • خواص خنثی سازی مناسب در مواد شیمیایی و تجهیزات مختلف
  • با آب حل نمی شود تا در محیط های مربوط دوام بیاورد.
  • در برابر اکسیداسیون و پلیمریزاسیون مقاوم هستند.
  • دوام پذیری خوب در سرما و دماهای پایین
  • جذب راحت و روان مواد افزودنی در روغن

مختصری درباره مفهوم روغن معدنی

روغن  معدنی به تغییرات دمایی حساس است و نقطه اشتعال کمتری دارد. بنابراین اگر گرانروی در دمای بالا از دست بدهد به راحتی می سوزد. روغن معدنی به دو دسته نفتنیک و پارافینیک تقسیم می شود. از ناخالصی های روغن معدنی می توان به گوگرد، نیتروژن، فسفر و .. اشاره کرد. قیمت خرید روغن معدنی ارزان تر از روغن های دیگر است.